Станивуковић о најавама кривичних пријава за Дан Републике: Позивам и ја њих да и они за 1. март пронађу резервни датум

Г.С.
Станивуковић о најавама кривичних пријава за Дан Републике: Позивам и ја њих да и они за 1. март пронађу резервни датум

БАЊАЛУКА - Свакодневним најавама кривичних пријава само нас тјерају даље од ове државе за коју нас увјеравају да подједнако припада свима нама, а кристално је јасно да су њихове намјере потпуно другачије.

Поручио је ово градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, који је додао да у том случају треба да се водимо реципротетом.

– Ако ћемо већ да се водимо овим реципротитетом, и ми смо ти који треба да подносимо кривичне пријаве против оних који неки други, за њих важан датум, као што је нпр. 1. март, прослављају како желе, јер очигледно је то у овој земљи кривична одговорност – рекао је он.

Позвао је оне да, који траже да се умјесто Дана Републике Српске пронађе други датум, нађу замјену и за датум који они славе.

– Пошто они нас позивају да за 9. јануар пронађемо неки други датум, позивам и ја њих да и они за 1. март пронађу резервни датум. Без обзира на све, ми ћемо име наше Републике Српске и даље изговарати пуним именом, славити је свакога дана, а посебно 9. јануара и вољети цијелим бићем, ма колико год то некоме сметало и колика год цијена тога била – категоричан је Станивуковић, преноси Српскаинфо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана