Станивуковић: Имам амбицију да будем предсједник странке

Срна
Станивуковић: Имам амбицију да будем предсједник странке

БАЊАЛУКА - Предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука Драшко Станивуковић изјавио је вечерас да има амбицију да буде изабран за предсједника ПДП-а и да не постоји сукоб између њега и потпредсједника странке Јелене Тривић већ једнострани напади на које није одговорио.

Станивуковић је рекао да за предсједника ПДП-а, осим амбиције, има и капацитет и потенцијал, те да све то потврђују изборни резултати странке у Бањалуци, која показује раст.

"То не значи да ја то морам или треба да будем /предсједник/. Политика је процес одлучивања ко има већину и шта други људи у Предсједништву ПДП-а мисле о томе", рекао је Станивуковић.

На питање да ли то значи да неће напуштати ПДП, Станивуковић је рекао да жеље других или те приче трају годинама, а да је његово мишљење да ПДП треба изнутра да очврсне и ојача.

На констатацију да је Јелена Тривић раније поручила "или она или Станивуковић у ПДП-у", Станивуковић каже да је то рекла Тривићева, не он.

Станивуковић је рекао да не постоји сукоб између њега и Тривићеве, већ једнострани напади и једностране квалификације на које он није одговорио.

"Желим све најбоље и сву срећу Јелени Тривић. Она је одлучила сама да направи такав корак", истакао је Станивуковић, који је и градоначелник Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана