Станић предао ЦИК-у изборне листе Уједињене Српске

Срна
Станић предао ЦИК-у изборне листе Уједињене Српске

БАЊАЛУКА - Генерални секретар Уједињене Српске Невен Станић предао је данас Централној изборној комисији /ЦИК/ у Сарајеву изборне листе ове странке за октобарске изборе у БиХ.

Станић је захвалио свим изборним јединицама што су брзо и професионално доставили спискове, без икаквих замјерки или грешака. То је, како је нагласио, само доказ професионалности и преданости рада Уједињене Српске, саопштено је из ове странке.

Носиоци листа Уједињене Српске за Народну Скупштину Републике Српске су Ненад Мејакић у Изборној јединици један, Јована Кодић у Изборној јединици два, Ненад Стевандић у Изборној јединици три, Миодраг Тешендић у Изборној јединици четири, Срето Ђурковић у Изборној јединици пет, Милан Трнинић у Изборној јединици шест, Костадин Васић у Изборној јединици седам, Слава Брезо у Изборној јединици осам и Милан Ковач у Изборној јединици девет.

Носиоци кандидатске листе Уједињене Српске на изборима за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један биће Милан Петковић, Изборној јединици два Милан Новитовић, те у Изборној јединици три Ненад Продановић. Општи избори у БиХ биће одржани 2. октобра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана