Станаревић: Чубриловић се уплашио моје снаге

МојаХерцеговина
Станаревић: Чубриловић се уплашио моје снаге

Напустио сам ДЕМОС јер ми неке ствари нису биле јасне. Можда су некоме биле јасне, али мени нису. Био сам све скученији. Стискало ме нешто и одлучио сам да одем. У почетку сам смиривао ситуацију због мира у кући. Али, када сам схватио да странка не рачуна на мене и да нећу ићи на листу…

Рекао је ово дугогодишњи члан ДЕМОС-а и одборник у Скупштини града Бањалука Слободан Станаревић који је недавно напустио ову странку, а потом најавио и прелазак у СНСД.

- Кад правиш странку, а ја сам је правио, осјећаш је као своју. Од избора 2020. године видио сам да је дошло до неког дистанцирања од мене. Ако водиш градски одбор, мораш бити ауторитет. Двије године касније сам носио листу за Парламент БиХ. Имао сам највећи број гласова у Бањалуци. И онда се опет тражила моја смјена као предсједника градског одбора. То не иде. Најбољи се не скида - рекао је он.

Станаревић је додао како није разговарао са лидером партије Недељком Чубриловићем те додао како је "осјетио да до тог разговора не може ни доћи".

- Нисам био његов избор. Зашто? Због моје снаге. Можда је Чубриловић мислио да ловим неке више страначке функције - рекао је он, пише МојаХерцеговина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана