Србин нестао на Кипру: У хотелу га нису видјели од петка

GS
Србин нестао на Кипру: У хотелу га нису видјели од петка

АЈА НАПИ - ​Александар Глигоријевић из Србије, нестао је прошле недјеље у Аја Напи на Кипру, подијелили су његови пријатељи на друштвеним мрежама.

Како се наводи на мрежама, он је путовао сам на Кипар гдје је стигао у четвртак 18. јула и био је смјештен у хостелу који има собе са 7-8 кревета.

"Ако сте га видјели или чули молим вас да ме хитно контактирате или зовете полицију. Посљедњи пут сам разговарао са њим прошле недјеље 21. јула на WхатсАппу и касније је посјетио бар у којем радим. Био је добар и здрав и срећан. Данас ме је контактирала његова мајка из Србије која је навела да је пријавила његов нестанак", наводи се у објави.

Како даље стоји, Александрова мајка је са сином посљедњи пут разговарала 24. јула, када јој је рекао да је болестан и да има неки вирус, пише "Блиц".

"Након тог позива њему је телефон постао недоступан и не може нико да ступи у контакт са њм. Породица је веома забринута. Његове ствари су остале у хотелу након што је изашао у петак увече 26. јула у провод. Ако га је неко видио или чуо молим вас да ми пошаље поруку да покушамо да га хитно пронађемо", стоји даље, преноси "Телеграф".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана