СПС предао листе: На изборе у 33 локалне заједнице, уз слоган „За Српску треба имат’ душу!“

ГС
СПС предао листе: На изборе у 33 локалне заједнице, уз слоган „За Српску треба имат’ душу!“

БАЊАЛУКА-  Представници Социјалистичке партије Српске (СПС) предали су данас Централној изборној комисији (ЦИК) БиХ кандидатске листе и овјерене изјаве за све кандидате, кандидоване на приједлог партије, саопштила је странка.

СПС ће на предстојећим изборима наступити са слоганом „За Српску треба имат’ душу”, а имаће кандидатске листе у 31 граду и општини у Републици Српској, као и двије у ФБиХ и то Дрвару и Санском Мосту, гдје су једина српска партија која се пријавила за изборе.

Према ријечима предсједника СПС-а Горана Селака, СПС је партија која је за само четири године успјела да осигура велику подршку грађана захваљујући програму који је усмјерен према обичним људима, младима, радницима и пензионерима, а чине је људи који се не боје рада, одговорности и борбе за националне интересе.

У СПС-у кажу да очекују одличне резултате на изборима, што су показала и досадашња предизборна истраживања, а све захваљујући јасном програму и великој подршци присталица, нарочито младих, који су препознали вриједности јединства и солидарности у СПС-у, јер се једино на тај начин може изградити праведно и достојанствено друштво за све.

-СПС ће наставити да испуњава своја обећања грађанима и да се бори за остваривање циљева који ће допринијети цјелокупном напретку друштва. Наша визија је стабилна и јака Република Српска у којој сви грађани живе од свог рада, имају квалитетно образовање и могућности усавршавања, личног развоја и запослења -поручују представници партије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана