Шпирић: Опозиција и Шмит на истом задатку дестабилизације Републике Српске

Срна
Шпирић: Опозиција и Шмит на истом задатку дестабилизације Републике Српске

САРАЈЕВО - Предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић оцијенио је да изјаве представника опозиције из Републике Српске свакодневно потврђују да су они на истом задатку као и Кристијан Шмит, који призива финансијски слом и дестабилизацију Републике Српске.

-Шмит позива да се заустави финансирање развојних пројеката у Републици Српској, а опозиција истовремено позива на протесте како би се укинули приходи од акциза и ПДВ-а. Они Републику Српску доживљавају као џак за бокс па једни ударају извана, а други изнутра - указао је Шпирић у изјави Срни.

Према његовим ријечима, ово је само доказ да опозиција у Републици Српској нема никакву визију осим што у корак прати своје међународне покровитеље, а њихов једини програм је рушење власти са предсједником Републике Милорадом Додиком на челу.

-Довољно нам говори то што нисмо чули опозиционе политичаре да су се побунили против Шмитових најава да оспори финансирање развојних пројеката. Република Српска преживјела је и веће нападе и јаче непријатеље, јер она је оквир за опстанак свих, па и те исте опозиције која није у стању да ријеши ни своје унутрашње проблеме - закључио је Шпирић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана