СП представила најмлађу изборну листу у Добоју

ГС
СП представила најмлађу изборну листу у Добоју

ДОБОЈ - На скупу у добојском хотелу "Парк" представљена је изборна листа Социјалистичке партије, која броји 36 кандидата.

СП има најмлађу листу у Добоју, са просјеком од 30 и нешто година, а предсједник Градског одбора СП-а Ведран Глигорић носилац је изборне листе на локалним изборима.

Присутнима су се обратили предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, потпредсједник Срђан Тодоровић и носилац изборне листе и предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Добој Ведран Глигорић.

Ђокић је изразио задовољство подмлађеним саставом добојског одбора и тиме што је просјек година кандидата на листи 32 године.

То говори да је млада структура чланова и кадрова у нашој партији сазрела до тог нивоа да могу бити носиоци тако одговорне дужности да буду одборници, изјавио је Ђокић новинарима у Добоју гдје је присуствовао представљању кандидата добојског Одбора СП-а на локалним изборима.

Он је навео да структуру кандидата чине све социјалне групације које ће истински представљати интересе грађана у локалном парламенту, те навео да социјалисти у Добоју имају дугу традицију политичког дјеловања и да је важан политички фактор, што је препознато код грађана.

Глигорић је истакао да имају велика очекивања на овим локалним изборима како би дошло до промјене у Добоју гдје су у опозицији.

Такође, уприличена је и подјела чланских карата за неких 70-ак наших нових чланова.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана