СП Козарска Дубица: Подршка кандидату СНСД-а за начелника

Срна
СП Козарска Дубица: Подршка кандидату СНСД-а за начелника

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Општински одбор Социјалистичке партије Козарска Дубица изгласао је подршку кандидату СНСД-а Игору Савковићу за начелника општине на предстојећим локалним изборима, саопштено је из Социјалистичке партије.

-С обзиром на то да већ дуги низ година дјелујемо политички у коалицији са нашим партнером СНСД-ом, Општински одбор Социјалистичке партије Козарска Дубица подржао је приједлог да и на предстојеће изборе изађемо као коалициони партнери, те да наше гласачко тијело, поред наше листе за одборнике у Скупштини општине, усмјеримо као подршку СНСД-овом кандидату за начелника општине Игору Савковићу - наводи се у саопштењу предсједника овог општинског одбора Душка Милуновића.

Из Општинског одбора Социјалистичке партије Козарска Дубица потврђено је да је договорено да у наредном периоду буде потписан коалициони споразум између двије партије.

У саопштењу се наводи да је та одлука донесена на синоћњој сједници Општинског одбора, а да су у наставку сједнице разматрани планирани циљеви за предстојеће локалне изборе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана