Сњежана Гвозден предсједница ГО СПС Градишка

ГС
Сњежана Гвозден предсједница ГО СПС Градишка

Сњежана Гвозден изабрана је данас за предсједника Градског одбора Социјалистичке партије Српске (СПС) Градишка, на изборној скупштини градског одбора те странке.

Предсједник СПС-а Горан Селак рекао је да је циљ ове партије у Градишци да буде друга по снази политичка организација у коалицији са СНСД-ом, да има три одборника у Скупштини града и Гвозденову као предсједницу градског парламента у наредном мандату.

Селак, који је присуствовао изборној скупштини градског одбора, истакао је да је Гвозденова у посљедње четири године окупила сјајан тим људи.

Он је позвао грађане да се прикључе СПС-у и заједно раде на добробит Градишке и Републике Српске, наводећи да је партија транутно парламентарна у 23 локалне заједнице у Српске, те да је циљ да се након локалних избора тај парламентарни капацитет удвостручи.

Гвозденова, досадашњи предсједник повјереништва градишког СПС-а и одборник ове партије у Скуштини града, рекла је да је СПС прерасла у озбиљну политичку организацију у Градишци, те да на наредне локалне изборе та странка излази увјерена да ће имати најмање три одборника у градској скупштини.

Изборној скупштини у Градишци, осим руководства и чланова СПС, присуствовали су предсједник и потпредсједник Градског одбора СНСД-а Градишка Зоран Аџић и Огњен Жмирић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана