Скоко именован за вршиоца дужности директора РиТе Гацко

ГС
Скоко именован за вршиоца дужности директора РиТе Гацко

ГАЦКО - Максим Скоко, именован је за вршиоца дужности директора Рудника и Термоелектрана Гацко, на данашњој сједници Надзорног одбора овог предузећа.

Рудник и Термоелектрана Гацко представљају велики систем у енергетском систему Републике Српске, у којем је потребно додатно увођење реда, дисциплине и одговорности, преноси РТРС.

Стручној јавности је познато да је Скоко један од водећих стручњака у области енергетике те да је као дипломирани инжењер електротехнике прошао пут од инжењера у производњи, преко вишегодишњег веома успјешног руковођења Термоелектраном “Гацко”, до члана управе ЕРС – и то извршни директор Електропривреде за техничке послове, извршни директор Електропривреде за јавно снадбјевање.

Максим Скоко је народни посланик у Народној скупштини Републике Српске, један од оснивача и потпредсједник Социјалистичке партије Српске -СПС, која је на посљедњим Општим изборима први пут изашла самостално пред грађане са својим програмом и постала парламентарна партија са три народна посланика и делегатом у Вијећу народа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана