Скандал у Гаравицама: Сарајевски тајкун исмијавао жртве, Бошњаци позивају на убиство Додика

ГС
Foto: АТВ

ГАРАВИЦЕ - Срамно и скандалозно понашање сарајевског тајкуна, познатијег као Фикро Бос забиљежено је у Гаравицама, мјесту гдје српски народ данас са болом и тугом одаје помен за 12.000 убијених цивила, међу којима је био велики број дјеце.

Он се појавио рано јутрос у Гаравицама, гдје је уживо путем Фејсбук налога, преносио долазак предсједника Републике Српске Милорада Додика и званичника на обиљежавање 82 године од усташког злочина над Србима, јавља АТВ.

Како наводе, током служења парастоса, уносио се свештенику у лице те стајао испред споменика подигнутог настрадалим Србима, тако исмијавајући исте. На молбу обезбјеђења да склони, категорично је одбио те је наставио да снима и вријеђа званичнике Српске. У тренутку када се предсједник Републике Српске обраћао присутнима, Фикро је почео да узвикује.

На све то, реаговао је и сам Милорад Додик.

- Многи покушавају да нас спријече да се овдје окупимо. Као што смета једном међу нама који управо снима све да би тамо оргијали по нашим мртвима на његовом профилу. То се не дешава у Српској, тога нема када је Сребреница - казао је Додик.

Позив на убиство предсједника Српске

Током лајва на Фејсбуку, на профилу Фикре Боса, услиједила је лавина коментара, у којима Бошњаци позивају на убиство Милорада Додика.

„Гдје је оружје, сад је прилика убити га”, „Удари му плеску”, „Опали га”, „Главом га”, неки су од коментара.

Остале погледајте у наставку:

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана