Синдикат полиција Кантона Сарајево очекује истрагу и о челним људима управе полиције

Срна
Синдикат полиција Кантона Сарајево очекује истрагу и о челним људима управе полиције

САРАЈЕВО- Синдикат полицијских службеника, државних службеника и намјештеника Кантона Сарајево очекује хитно реаговање истражних органа у евидентним незаконитостима у раду челних особа Управе полиције Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево.

Осврћући се на хапшење полицајаца у оквиру акције "Спарта", Синдикат од истражних и правосудних органа очекује да се обрачунају и са криминалом "високог ранга" у Управи полиције МУП-а на исти начин као и што то чине са полицијским службеницима са почетним полицијским чиновима и службеницима најнижег ранга.

-Првенствено мислимо на тендерску набавку панцира који су неупотребљиви. Нико од челних људи Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево није одговарао за оштећење буџета за 800.000 КМ - истакли су из Синдиката.

Синдикат тврди да апсолутно подржава нулту стопу толеранције на незаконит рад полицијских службеника који урушава дигнитет полицијске службе и безбједносног система.

У саопштењу се наводи да Синдикат подржава истражне и правосудне органе у њиховом раду, од којих очекују законито и непристрано поступање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана