Син му је учествовао у убиству Добојлије: "Не знам шта је пошло по злу"

ГС
Син му је учествовао у убиству Добојлије: "Не знам шта је пошло по злу"

Отац Дражена Л. (19), тинејџера који се сумњичи да је са Андреом К. (32) убио њеног супруга Сашу Кулишића и тијело оставио у шуми, не зна шта ће од туге и бола. Док грца у сузама, екипу Телеграфа је дочекао на капији куће у којој је Дражен одрастао, у једном малом мјесту надомак Добоја.

"Не знам шта се десило, не знам како, ништа ми није јасно", говори отац осумњиченог Дражена, апелујући да му се име не објављује и кућа не слика, јер од бола и страха не зна шта би од себе.

Сведочи да му је Дражен најмлађи од четворо дјеце, да не зна шта је пошло по злу и не умије да објасни како је могуће да је његов син осумњичен за тако језив злочин.

Говори нам да је јако лошег здравља, тежак дијабетичар који је био и у коми. Упркос свему, увијек се, како каже, труди да његов син све има.

Тврди и да је сам Дражен био вриједан, те да је недавно дошао из иностранства, гдје је, каже, радио за добре паре.

"Мали је радио у Словенији, радио је у Њемачкој, имао је одличне паре. Дошао је прије неких десет дана из Њемачке, он је радио као варилац и монтер, имао је сатницу 100 евра… Ово није никако могло бити због пара", говори екипи Телеграфа плачним гласом Драженов отац, који и даље не зна како је његов син уплетен у свирепо убиство Кулишића.

"Та га је сигурно смотала…", говори отац док грца и јеца.

Док одмахује главом неповезано прича и пита сам себе шта се догодило.

"Он је био вриједан, радан. Радио је ту код комшије на пумпи. Ево га комшија, потврдиће све", говори нам Драженов отац у тренутку док прилази комшија и само клима главом не дозвољавајући да га снимимо.

За то вријеме отац плачним гласом пребира по глави гдје је све пошло по злу.

"Малом сам и ауто дао, хтио сам и други на њега да пребацим. Све сам му дао, све је имао, није ми јасно откуд ово, како ово! Имао је добар посао и паре, требало је опет сад да заврши папире да ради у Њемачкој", говорио је видно потресени отац у браду понављајући "како ли га је смотала, она га је смотала".

Подсјетимо, Сашино тијело пронађено је 30. јануара у шуми у близини излетишта Преслица. Руке и ноге су му биле везане, а очи и уста облијепљени селотејп траком. Извучен је из кревета и доведен ту. Како је раније саопштено из полиције, вјерује се да је Сашина супруга Андреа, са Драженом кобне ноћи упала у собу гдје је Саша спавао.

Тако га је, како се вјерује, Дражен ударио, те су Сашу везали и спаковали у гепек изнајмљеног аутомобила, а потом су за два возила отишли у шуму.

Тамо је, како се сумња, Андреа са три убода ножем испод груди пресудила Саши.

Она и Дражен су потом, како први подаци из истраге показују, отишли за Бањалуку, гдје су дан раније изнајмили стан на дан. У Бањалуци су вратили аутомобил који су претходно узели од рент-а-цара, а Дражен је онда кренуо за Добој гдје је пронађен и ухапшен. Андреа је ухапшена исте вечери у Бањалуци, недалеко од стана гдје се скривала.

У сриједу је приведена и једна малољетна особа, како незванично сазнајемо, Сашина ћерка, која се сумњичи да је помогла у извршењу злочина. Наводно је дјевојчица оцу стављала лијекове у пиће да га омами.

Прочитајте и:

Друг убијеног Добојлије: Примијетио сам нешто чудно код Саше

Малољетна кћерка притворена због помагања убиства Саше Кулишића

Осумњичени за злочин код Добоја доведени у тужилаштво (FOTO)

Ово је осумњичени саучесник у убиству Саше Кулишића: Има 19 година, био љубавник жене убијеног

Шта је испричала кћерка убијеног Добојлије о његовом животу

САЈ на терену: Рониоци траже нож којим је убијен Добојлија (ВИДЕО)

Прве фотографије са мјеста злочина у Добоју: Тијело нађено поред базена за воду (ФОТО, ВИДЕО)

Која казна пријети двојцу осумњиченом за убиство у Добоју

Детаљи убиства у Добоју: Супруга и њен љубавник жртву отровали, па га одвезли из куће и свирепо убили

Кћерка убијеног Добојлије се опростила од оца

Код Добоја убијен отац четворо дјеце!

Ово је брутално убијени Добојлија

Детаљи драме у Добоју: Мушкарац свирепо убијен, нађен везан за дрво

Драма у Добоју: Пронађено тијело мушкарца

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана