Шеранић: Пред новом Владом доста посла, биће настављен низ добрих пројеката

Срна
Шеранић: Пред новом Владом доста посла, биће настављен низ добрих пројеката

БАЊАЛУКА - Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић истакао је да је пред новом Владом доста посла и да ће бити настављен низ добрих пројеката из претходне четири године, те да ће бити и нових за које ће Влада Републике Српске имати капацитет.

"Под вођствим премијера Радована Вишковића не сумњам да ћемо и у наредном перидоду остварити и показати све оне добре резултате које смо имали у претходној Влади", рекао је Шеранић након сједнице Владе Републике Српске.

Шеранић је честитао новим колегама који ће обављати функције министара у новој Влади Републике Српске и захвалио свима који су то били у протекле четири године.

Генерални секретар Владе Републике Српске Далибор Панић рекао је да је велика част бити генерални секретар Владе, те захвалио свима који су учествовали у томе на челу са премијером Вишковићем и новим министрима.

"Као дипломирани правник који је годинама запослен у Влади свјестан сам чињенице да у опису посла генералног секретара Владе стоје најтежи задаци и надам се да ћу бити у прилици, а и, с друге стране, воља сигурно постоји, да дам максималан допринос да нова Влада у оквиру оног што ја треба да радим у наредном периоду функционише најбоље у корист грађана Републике Српске", истакао је Панић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана