Селак: За кратко вријеме постигли циљ

СРНА
Селак: За кратко вријеме постигли циљ

БАЊАЛУКА- Предсједник Социјалистичке партије Српске /СПС/ Горан Селак рекао је да ова партија са поносом данас обиљежава три године постојања и рада, јер је за кратко вријеме постигла свој циљ, те да је спремна да постиже нове резултате.

"Постигли смо циљ да будемо парламентарна странка, те имамо своја три посланика у Народној скупштини Српске и делегата у Вијећу народа Српске, а имамо и парламентарно учешће у 23 локалне заједнице", рекао је Селак новинарима, прије почетка свечаности поводом обиљежавања три године постојања СПС-а.

Он је напоменуо да је СПС партија социјалне правде, али и национално одговорна партија, која промовише два најзначајнија политичка стуба.

"То је очување и јачање надлежности Републике Српске у складу са Дејтонским мировним споразумом и економско-социјални препород друштва у Српској", рекао је Селак.

Бојан Торбица из Покрета социјалиста из Србије, са којим је СПС потписала братски споразум, рекао је да Срби са једне и друге стране Дрине дијеле исте вриједности и циљеве.

"Само заједничком сарадњом Србија и Српска могу бити јаче, а то може бити и гарант опстанка Републике Српске у будућем периоду. СПС као национално одговорна левица и наша братска партија има нашу пуну подршку јер знамо да су то људи којима је Србија у срцу, а Српска изнад свега", рекао је Братић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана