Селак: Вулину додијелити највише признање града Бањалуке

СРНА
Селак: Вулину додијелити највише признање града Бањалуке

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије Српске /СПС/ Горан Селак изјавио је да је ова странка упутила приједлог за додјелу Кључа града или Златног грба Бањалуке Александру Вулину, доскорашњем директору Безбедносно-информативне агенције Србије, јер је пружио изузетан допринос развоју односа Бањалуке и Београда, интеграцији српског народа и промовисању идеје заједничке будућности.

"Бањалука мора да цијени такве људе, који су принципијелни и који несебично одолијевају притисцима. Зато је наш приједлог за Кључ града или Златни грб Бањалуке господин Александар Вулин", нагласио је лидер СПС-а.

Селак је подсјетио да је Вулин, који је поријеклом са Мањаче, каријеру посветио служењу свом народу и одбрани његових интереса, саопштено је из СПС-а.

"Посебну љубав, оданост и приврженост исказао је према Републици Српској. Поносан на своје коријене, генерацијама које долазе примјер је преданости и патриотизма", истакао је Селак.

Он је подсјетио да је Вулин обављао најзначајније државне функције у Србији, био је, између осталог, министар одбране, министар унутрашњих послова, шеф БИА, а недавно је именован и за сенатора Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана