Селак: У фокусу СПС-а бољи живот младих, радника и пензионера

ГС
Селак: У фокусу СПС-а бољи живот младих, радника и пензионера

У Модричи је данас одржана сједница Предсједништва Социјалистичке партије Српске на којој је анализирана актуелна политичка ситуација и на којој је усвојен план рада ове партије за наредни период.

“СПС ће кроз институционално дјеловање, а у складу са уставима Републике Српске и БиХ, и у наредном периоду подржавати политике компромиса и очувања дејтонске структуре, као и европски пут Српске и БиХ. Као народна партија, водићемо се интересима нашег народа, чија права су загарантована Дејтонским споразумом”, рекао је лидер партије Горан Селак.

На сједници је било ријечи и о унутарпартијским изборима, као и о предстојећим Локалним изборима који се одржавају у октобру.

“Чланови Предсједништва усвојили су Информацију о провођењу унутарпартијских избора. Добар дио посла је већ обављен, а у наредном периоду нас очекује низ локалних изборних скупштина на којима ћемо изабрати нове органе партије у општинама и градовима. Припремамо велики Конгрес СПС-а гдје ће се бирати највиши органи партије, а усвојићемо и програмске документе са фокусом на побољшање статуса младих, радника и пензионера”, поручио је Селак након сједнице Предсједништва СПС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана