Селак: Српско јединство и просперитет кроз конкретна рјешења

ГС
Селак: Српско јединство и просперитет кроз конкретна рјешења

БЕОГРАД- Предсједник СПС-а Горан Селак нагласио је да је Дан српског јединства, слободе и националне заставе кључан за јачање свјести о заједничкој историји и будућности Срба.

„Србин је Србину брат, с које год стране Дрине да живи. СПС се залаже за јачу и приснију сарадњу Републике Српске и Србије, јер смо ми један народ,“ поручио је Селак.

Говорећи о проблемима Бањалуке, Селак је истакао да СПС ради на конкретним рјешењима када су у питању инфраструктурни проблеми.

„Фокусирани смо на рјешавање проблема са вртићима, паркингом и саобраћајем, јер желимо да вратимо град грађанима и учинимо га бољим мјестом за живот.“ Селак је додао и да ће СПС радити на подизању животног стандарда кроз отварање нових радних мјеста и улагања у развојне пројекте.

На питање о политичкој сцени, Селак је поручио да је СПС усмјерен на дугорочне интересе Републике Српске, без калкулација и политичких игара. „За нас фотеље нису циљ, већ средство да створимо јаку Српску у којој сви имају једнаке шансе за напредак,“ рекао је Селак за Информер.

Одговарајући на последње питање о слогану Социјалистичке партије Српске „За Српску треба имати душу“, Селак је истакао да овај слоган одражава дубље вриједности које СПС заступа.

„Наш циљ није само економски раст, већ очување сваког дијела наше земље, сваког човјека и сваког радног мјеста. Српска је једна душа, и свака њена особа, камен и клас жита имају једнаку вриједност за нас,“ поручио је лидер СПС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана