Селак: Реконструкција породилишта у Бањалуци важан пројекат, захвалност Вучићу

Г.С.
Селак: Реконструкција породилишта у Бањалуци важан пројекат, захвалност Вучићу

БАЊАЛУКА - Предсједник СПС-а Горан Селак изјавио је да је реконструкције породилишта у Бањалуци, коју је вечерас најавио предсједник Србије Александар Вучић у договору са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком, изузетно важан пројекат.

"Сви желимо да наша земља има што више дјеце и због тога сматрам изузетно важном овакву одлуку која ће засигурно допринијети да се мајке, али и новорођене бебе осјећају боље, љепше и сигурније", истакао је Селак.

Он је исказао захвалност предсједнику Србије који је, како каже, још једном показао да мисли на српски народ са обје стране Дрине.

"Дјеца су наша будућност и свака мајка која на свијет донесе живот заслужује само најбоље. Србија је још једном показала да је уз Српску у сваком тренутку, а реконструкција породилишта у Бањалуци један је од приоритета, који је препознао и предсједник Вучић због чега му дугујемо посебну захвалност", истакао је Селак.

Предсједник Србије Александар Вучић најавио је вечерас да ће у наредне четири године бити реконструисана скоро сва породилишта у Србији, а у договору са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком исто ће бити учињено и у Бањалуци.

Вучић је представљајући план "Србија 2027 - скок у будућност" истакао да нема прече и веће бриге за дјецу и старе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана