Селак: Поносни смо на досадашње резултате и спремни за нове побједе

Срна
Селак: Поносни смо на досадашње резултате и спремни за нове побједе

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије Српске (СПС) Горан Селак поручио је да ће СПС своје политике заснивати на беспоштедној борби за очување дејтонског положаја Републике Српске и за социјално-економски препород цијелог друштва.

-У том циљу припремамо низ приједлога који ће ускоро бити представљени јавности. Социјално-економски напредак мора бити у служби задржавања младих људи у Српској, коју ћемо увијек чувати и са аспекта њених уставних права и надлежности - рекао је Селак Срни поводом три године од оснивања СПС-а.

Селак је истакао да СПС свој трећи рођендан дочекује у добром расположењу, задовољна досадашњим резултатима и спремна за нове побједе.

-Није увијек било једноставно стајати на челу СПС-а, али је зато увијек било задовољство бранити и проводити наше програмске политике и залагати се за сваког нашег човјека. Свим члановима СПС-а честитам рођендан партије, али и изборни резултат, који смо остварили самостално. За разлику од многих других, наш успјех је само наш и зато је он још већи - рекао је Селак.

Он истиче да је СПС млада политичка организација, која је, како каже, пустила здраво коријење, заживјела у народу и достигла политичку зрелост.

-Захваљујући добром изборном резултату, СПС преузима дио политичке одговорности у извршној власти Републике Српске и БиХ. Свакој здравој политичкој организацији улазак у власт представља начин да би се остварили програмски и идеолошки циљеви и оправдало повјерење грађана - рекао је Селак.

Он је навео да СПС чине квалитетни, одговорни и вриједни људи, који ће на најбољи начин одговорити изазовима на новим задацима.

Селак напомиње да у СПС-у влада оптимизам и да су спремни за нове изазове.

-Добар резултат на општим изборима морамо потврдити и додатно увећати на наредним локалним изборима. У том циљу у наредном периоду обићи ћемо све наше градске и општинске одборе, провести унутарстраначке изборе, како бисмо спремни дочекали наредне изборе и поново прославили побједе и успјехе СПС-а - закључио је Селак.

СПС данас ће свечаним пријемом, коктелом и пригодним програмом обиљежити трећу годишњицу постојања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана