Селак након састанка са представницима СПС-а: Српско јединство нема цијену

ГС
Селак након састанка са представницима СПС-а: Српско јединство нема цијену

БАЊАЛУКА- Социјалистичка партија Српске обиљежила је Дан српског јединства, слободе и националне заставе састанком руководства партије са представницима свих градских и општинских одбора на којем је апострофирана потреба за слогом и заједништвом цијелог нашег народа, поручено је данас из СПС-а.

“Овај састанак није само прилика за прославу, већ је био и прилика за јачање сарадње између свих дијелова Српске, са циљем унапређења животних услова у свим локалним заједницама. Овај дан је најбољи могући повод да СПС демонстрира своју сложност у наступу на изборима. СПС дјелује као велика породица и досљедно чува породичне и традиционалне вриједности које наш народ одувијек држе на окупу”, рекао је лидер СПС-а на конференцији за медије након састнка.

Предсједник СПС-а, Горан Селак, истакао је значај овог окупљања као потврду нераскидивих веза међу Србима. 

„Дан српског јединства је прилика да покажемо како су сарадња и солидарност основ за све наше активности. Србин је Србину брат, с које год стране Дрине био, и то јединство морамо његовати. Поносан сам на представнике СПС-а који у свакој прилици и на сваком мјесту проводе национално одговорне политике и залажу се за напредак цијелог нашег народа, али исто тако позивају и на изградњу суживота и очување мира и стабилности,“ изјавио је Селак. 

Бањалука, као срце Републике Српске, била је у фокусу састанка, са посебним нагласком на пројекте који ће унаприједити услове за живот свих њених грађана. Из СПС-а су поручили да увелико раде на рјешењима за дугогодишње проблеме, попут недостатка вртића, саобраћајних гужви и паркирања. 

„Бањалука мора бити град за све њене грађане, а не полигон за политичке игре и моћнике,“ речено је данас у СПС-у, уз истицање потребе за одговорним вођењем највећег града и цијеле Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана