Селак на пријему код кинеског амбасадора

ГС
Селак на пријему код кинеског амбасадора

Предсједник Социјалистичке партије Српске Горан Селак захвалио је амбасадору Кине Ђи Пингу за труд који је уложио у продубљивање веза и односа кинеског и српског народа.

Селак је данас у Сарајеву присуствовао пријему који је организовао Ђи поводом кинеске Нове године и његовог одласка из БиХ.

"Амасадор Кине је током своје дипломатске мисије у БиХ дјеловао коректно, поштујући све народе у БиХ и немијешајући се у унутрашње односе", рекао је Селак.

Он је након пријема изразио увјерење у даљи развој привредне сарадње двије земље, али и сарадње два народа који имају заједнички циљ, а то је мултиполарни свијет заснован на једнакости народа и држава.

Селак је додао да Социјалистичка партија Српске има добру сарадњу са Комунистичком партијом Кине, те да ће у будућем периоду та сарадња бити настављана.

Пријему у Сарајеву присуствовали су највиши званичници из БиХ, а амбасадор Ђи Пинг остаће упамћен као човјек који се залаже за мир, достојанство и међусобно уважавање држава и народа, саопштено је из СПС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана