Селак на челу СПС тима за Бањалуку: Подршка Шоботу

ГС
Селак на челу СПС тима за Бањалуку: Подршка Шоботу

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије Српске (СПС) Горан Селак објавио је на друштвеним мрежама да ће предводити тим СПС-а у Бањалуци, те да искрено подржава пријатеља и доказаног стручњака доктора Николу Шобота који је кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке.

Он је написао да га многи пријатељи, познаници и суграђани питају да ли ће се кандидовати на предстојећим Локалним изборима и бити на челу тима СПС-а у Бањалуци.

-Најприје, желим да сви знају да је привилегија радити за свој град и чинити добро свом граду. Привилегија је доносити одлуке које ће учинити живот бољим за хиљаде Бањалучана, које и не познајете. Привилегија је изложити себе суду суграђана, комшија, познаника, пријатеља. Привилегија је бити на челу СПС тима у Бањалуци. Привилегија је, али и огромна одговорност - навео је Селак.

Он додаје да је као предсједник партије и најодговорнији за резултат читавог тима, те да спремно преузима одговорност.

-Не обављам ниједну функцију у законодавној и извршној власти, зато се намеће питање, али и логичан одговор - зашто не би било у реду да као предсједник партије будем и носилац листе СПС-а у Бањалуци. То је моја обавеза и одговорност - написао је лидер СПС-а.

Он поручује да је једнако логично и зашто је стао иза Николе Шобота.

-Дуго га лично познајем, поштујем његов рад, пожртвованост у медицини и његове резултате које сви видимо. Никола је озбиљан човјек, стручан, образован, енергичан. Никола је нестраначка личност, човјек који окупља, а не разједињује. Није се бавио личном промоцијом, није засновао своје име на “ријалити представама” и никада није манипулусао људима. О њему не говоре фотографије на друштвеним мрежама, нити број лајкова, већ стварни резултати које има иза себе - навео је Селак.

Селак додаје да искрено вјерује да и бањалучани препознају Николу Шобота као човјека који ће вратити фокус на исправне вриједности, који ће водити бригу о стварном животу и потребама грађана.

-Бањалучани ће са Шоботом добити много, а у заборав ће отићи политика лажних селфија, јефтине популистичке манипулације, а Бањалука више неће бити “около гладац, унутра јадац” - каже предсједник СПС-а.

Он поручује да озбиљна времена траже озбиљне људе.

-Озбиљно је и изазовно вријеме у којем живимо, виртуелни свијет је замијенио стварни, али стварне проблеме грађана у Бањалуци неће и не може рјешавати добра фотографија и бомбастичан наслов на мрежама - истакао је Селак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана