Селак: МУП један од најважнијих стубова независности Републике Српске

СРНА
Селак: МУП један од најважнијих стубова независности Републике Српске

БАЊАЛУКА - Лидер Социјалистичке партије Српске /СПС/ Горан Селак у честитки припадницима Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске поводом крсне славе Светог архангела Михаила истакао је да је то министарство један је од најважнијих стубова државности Републике Српске.

"МУП, који је одговоран за јавни ред и мир, сигурност грађана, те провођење уставног поретка, један је од најважнијих стубова државности Републике Српске. Припадници МУП-а своје животе константно излажу опасности ради обезбјеђивања јавне безбједности и редовног функционисања институција, стога заслужују захвалност грађана", нагласио је Селак.

Он је свим функционерима и припадницима МУП-а упутио најискреније честитке повоодм крсне славе Светог архангела Михаила.

"Са посебним пијететом данас се сјећамо свих припадника МУП-а који су своје животе положили за Републику Српску у ратном, али и поратном времену", додао је Селак.

Министарство унутрашњих послова Републике Српске обиљежиће данас на централној свечаности у Бањалуци крсну славу Светог архангела Михаила у присуству највиших званичника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана