Селак: Јединство Српске и Србије нема алтернативу

ГС
Селак: Јединство Српске и Србије нема алтернативу

БАЊАЛУКА- Уочи обиљежавања 28. годишњице злочиначке акције “Олуја” и најављених састанака званичника Србије и Српске, Горан Селак, предсједник Социјалистичке партије Српске - СПС, изјавио је да јединство нашег народа и слога немају алтернативу, те најавио и састанак руководстава СПС-а и Покрета социјалиста из Србије.

Заједничким обиљежавањем страдања српског народа из Крајине, Србија и Српска заједно поручују да никада више неће дозволити егзодус нашег народа са вјековних огњишта. Ми се и данас сусрећемо са озбиљним изазовима, који од нас захтијевају искрено заједништво и међусобну подршку како бисмо сачували мир, стабилност, уставни положај Српске и суверенитет Србије, као и наш народ, гдје год да живи, поручује лидер СПС-а.

Делегације Социјалистичке партије Српске и Покрета социјалиста, чији је оснивач Александар Вулин, одржаће у петак састанак у Приједору, а затим присуствовати обиљежавању страдања Срба у злогласној акцији “Олуја”.

Јединство Српске и Србије треба да се ослика и на наше грађане, удружења, али и партије. Ми његујемо братске везе са Покретом социјалиста, доказујући тиме да сарадња може и треба да се развија на свим нивоима – закључио је Селак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана