Селак: Имамо најбољи тим

В. К.
Селак: Имамо најбољи тим

Бањалука - Врх СП-а дефинитивно је утврдио кандидатске листе за Народну скупштину и Представнички дом Парламента БиХ, а из странке истичу да су позиције дате људима за које су увјерени да ће остварити добар резултат.

Кандидатске листе разматрао је недавно Главни одбор СП-а, али је због одређених позиција одлучено да буде обављено додатно усаглашавање.

Носилац листе за Народну скупштину РС у изборној јединици три, која обухвата бањалучку регију, је предсједник Градског одбора Бањалука Горан Селак, а слиједе министар рада и борачко-инвалидске заштите РС Миленко Савановић, народни посланик Зденка Гојковић и потпредсједник бањалучке Скупштине Милан Милаковић.

На листи су и Александар Плазинић, Славица Миликић, Дејан Куртиновић, Велибор Станић, Драгана Ристић, Даринка Пејић, Мира Галић, Миро Јуришић, Андреа Дорић, Раденко Ђурица, Давор Стрика, Данијела Батар и Слободан Жупљанин.

- Изабрали смо најбољи тим од којег се с правом очекују најбољи резултати социјалиста до сада у овој изборној јединици. Листа је спој искуства и младости - каже Селак.

Кандидатску листу за Парламент БиХ из изборне јединице један предводи потпредсједник СП-а Живко Марјанац, а на листи су Милка Гламочић, Ранко Колар, Милица Двизац, Милан Торбица, Јелена Куртиновић, Предраг Тешић и Војислав Протић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана