Шефица из БиХ радници поклонила мерцедес

Срна
Шефица из БиХ радници поклонила мерцедес

За Дражана Палца из Груда био је то један обичан радни дан , али се убрзо испоставило да је то био дан којег ће памтити до краја живота.

Наиме, након повратка с посла испред куће ју је дочекао нови аутомобил с машном, а сама каже да је такав аутомобил одувијек сањала.

“Дража је неко ко је био уз мене када нисам имала ништа. Скупа смо биле чистачице, била је моја клијенткиња, мој радник и мој пријатељ. Могла сам је назвати у поноћ и рачунати на њу. Она је једна неискварена људина, неко ко је увијек уз мене и враћа ми вјеру да још увијек има добрих људи, искрено добрих. Сретна сам што могу бити њен пријатељ и што је уз мене. Знала би онако скромно споменути како јој је управо овај аутомобил жеља и како ће га једном купити. Одлучила сам јој га поклонити у знак захвалности за све што она даје мени. И вјерујте, колико год да је Дража била сретна ја сам још сретнија кад сам видјела њене искрене сузе радоснице и кад ме загрлила срцем”, прича Илијана Бодловић, власница фитнес центра.

“Срећа се заиста умножава дијељењем! Ауто је ништа у поређењу с непроцјењивим даром људи као што је моја Дража. Желим јој пуно срећно пређених километара уз поруку да ћу увијек бити ту за њу, баш као што је и она за мене”, казала је за “Херцеговина.инфо” Илијана Бодловић, свима вјеројатно познатија као Ани.

“То је мени стварно био шок. Нисам ништа очекивала и ту је био умијешан мој момак који је све с њима спремао, а ја нисам баш ништа очекивала. Они су мени рекли да ће мене момак као заручити и да ће ту бити изненађење код Новог живота гдје ми иначе тренирамо. Ја кад сам дошла уопште нисам видјела ауто него екипу, прво сам њих угледала. Онда сам видјела аутомобил који ми је сан снова и желим га већ 7-8 година купити, мени је то сан снова”, казала је Дражана Палац, нова власница новог мерцедеса.

Није посумњала ни у једном тренутку.

“Ни у једном случају нисам посумњала да ми праве неко изненађење. Ни у најлуђим сновима, ни 0,1%”, каже за поменути портал Дражана, која већ шест година ради у наведеном фитнес центру.

За цијелу ситуацију има само ријечи огромне захвалности, а посебно наглашава пријатељство са својом 'шефицом' с којом је у међувремену постала и пријатељица.

“Ми се знамо сад већ доста дуго. Кад је она кренула с пројектом, ја сам код ње ишла на тренинге и онда се њој свидио мој начин рада па ми је понудила да будем фитнес тренер у клубу”, закључује евидентно усхићена Дражана која је додала да је мама с колегама на послу плакала од среће, а да је тата сазнао тек навече и није могао заспати од узбуђења.




 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана