Савић: Салкић се одржава на политичкој сцени ширењем мржње и негирањем српских жртава

Срна
Савић: Салкић се одржава на политичкој сцени ширењем мржње и негирањем српских жртава

БИЈЕЉИНА - Захваљујући Рамизу Салкићу и сличним њему, који се одржавају на политичкој сцени ширењем лажи и мржње према свему што је српско, те негирањем српских жртава, ствара се огромна нетрпељивост бошњачког народа према Србима, истакао је савјетник предсједника Републике Српске Бојан Савић.

"Лажи које стално пласира одговарају само њему. Да има имало одговорности и да је озбиљан политичар никада се не би довео у ситуацију да негира све могуће извјештаје који говоре о исламском радикализму. То је опасност која пријети цијелом свијету и захтијева да сви заједно радимо на том питању. Негирање чињеница наноси само штету Бошњацима", рекао је Савић за Срну реагујићи на изјаву Салкића да "они који величају пресуђене ратне злочинце негирају геноцид, скривају осумњичене и осуђене ратне злочинце и на страни су убица и терориста".

Савић је изјавио да Салкић добро живи за разлику од многих Бошњака о којима свакодневно прича. "За све њих од већег би значаја било када би се Рамиз Салкић бавио питањима како побољшати живот људи у БиХ, а не срамним нападима и објавама против Српске", нагласио је Салкић.

Он је оцијенио да је перманентно одбијање Бошњака да се суоче са злочинима који су починили припадници њиховог народа над Србима застрашујућа, као и сама чињеница да Салкић и многи Бошњаци живе и даље у 90-им годинама.

Ипак, закључио је он, знамо о коме је ријеч и које структуре Салкић представља, па и не чуде његови покушаји прикривања очигледног.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана