Састанак руководства СПС-а o припрема за унутарстраначке изборе

Срна
Састанак руководства СПС-а o припрема за унутарстраначке изборе

ТРЕБИЊЕ - Руководство Социјалистичке партије Српске /СПС/ данас је у Требињу одржало састанак са представницима општинских и градских одбора СПС-а из зворничке, Сарајевско-романијске регије и Херцеговине, с циљем припреме за унутарстраначке изборе.

На састанку са страначким представницима из изборних јединица 7, 8 и 9 руководство СПС-а анализирало је политичку ситуацију и припремало наредне активности странке, саопштено је из СПС-а.

СПС је, како се наводи, у процесу унутарпартијских избора и у складу с тим руководство партије је већ одржало регионалне састанке у Бањалуци и Броду.

"СПС прводи изборе у свим општинским и градским одборима, а активизам и потенцијал доказаћемо већ на наредним Локалним изборима", саопштили су из СПС-а.

Данашњем састанку поред предсједника СПС-а Горана Селака, присуствовали су и функционери партије Максим Скоко, потпредсједник, Милан Унчанин, предсједник Форума младих и Јелена Родић, предсједник Форума жена.

Из СПС-а је наглашено да константно проводе политике које су у интересу народа, а које подразумијевају борбу за бољи стандард и економско-социјални статус грађана, као и борбу за очување интегритета и суверенитета Републике Српске.

"СПС ће безрезервно стајати у одбрани институција и надлежности Републике Српске, јер је то и воља народа и симпатизера СПС-а", наведено је из СПС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана