Сабор СНСД-а у Добоју, Додик једини кандидат за предсједника

Срна
Сабор СНСД-а у Добоју, Додик једини кандидат за предсједника

ДОБОЈ - Седми Сабор Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ биће одржан данас у Добоју.

 

На сабору ће бити изабран предсједник, Главни одбор и Статутарна и надзорна комисија странке.

Почетак сабора заказан је у 11.00 часова на Стадиону спортских игара, најављено је из СНСД-а.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је јуче да доминантна позиција ове странке остаје одбрана Републике Српске, поштовање Устава БиХ, а главни циљ је рјешавање питања Уставног суда БиХ и страних судија у овом суду.

Након сједнице Извршног комитета СНСД-а, Додик је истакао да на нивоу БиХ неће гласати ни за један закон док не буде ријешено питање Уставног суда БиХ.

Он је нагласио да је Република Српска политички и финансијски стабилна, што значи да је обезбиједила финансирање да без икаквих проблема затвори ову финансијку годину.

Он је додао да СНСД има са чиме да изађе пред народ, јер је странка која је својим дјеловањем обиљежила политички живот Републике Српске, а на Сабору странке у Добоју бити изабран предсједник, Главни одбор и Статутарна и надзорна комисија странке.

"Имамо највећу организацију са више од 200.000 чланова. На Сабор смо позвали 1.001 делегата, биће присутно више од 1.500 наших симпатизера, а имаћемо и значајан број гостију из Србије, Црне Горе, Македоније, Мађарске, партнера из Српске и Федерације БиХ", навео је Додик.

Додик је изјавио да су општински одбори ове странке као једини приједлог за предсједника странке доставили његово име, а о чему ће бити одлучивано на Сабору странке у Добоју.

Преузимање акредитација за медије биће омогућено на дан одржавања Сабора у Добоју од 9.00 до 10.00 часова у прес зони Стадиона спортских игара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана