Ристић неће подржати кандидата СНСД-а у Бијељини, најављује свог

ГС
Ристић неће подржати кандидата СНСД-а у Бијељини, најављује свог

Предсједник Републичке странке Српске, Славенко Ристић изјавио је данас да ће ова странка у Бијељини вјероватно имати свог кандидата за градоначелника на предстојећим локалним изборима.

Ристић, који је и посланик СНСД-овог клуба у Народној скупштини Републике Српске, изјавио је да ће Републичка странка Српске на локалним изборима дјеловати изван било каквих коалиција.

– Расположење руководства и чланства странке је такво да смо вољни да РСС има свог кандидата за градоначелника, али о томе још није донијета коначна одлука. На столу су све опције – рекао је Ристић на конференцији за новинаре, преноси СрпскаИнфо.

До тада, каже, подршку РСС могу имати само грађани Бијељине и оне идеје, пројекти и одлуке које доносе добро и корист за Бијељину и Семберију.

Подсјећамо, трку за фотељу градоначелника Бијељине најавио је и СНСД, односно лидер ове странке Милорад Додик прије неколико дана. Додик је том приликом рекао да је увјерен да ће кандидат ове странке побиједити у трци за градоначелника, али није открио ко ће то бити.

Кандидатуру је најавио и актуелни градоначелник Љубиша Петровић (СДС).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана