Рекордер по броју освојених мандата ипак долази из Сребренице: По седми пут одборник, ево о коме се ради

Маријана Миљић Бјеловук
Рекордер по броју освојених мандата ипак долази из Сребренице: По седми пут одборник, ево о коме се ради

СРЕБРЕНИЦА - Радомир Павловић (СНСД) на одржаним локалним изборима освојио је седми узастопни мандат у Скупштини општине Сребреница.

Павловић наводи да је још прије скоро двије и по деценије, тачније 2000. године по први пут освојио одборнички мандат, а реизабран је 2004., 2008., 2012., 2016., 2020., али и на посљедњим одржаним изборима у недјељу.

-  У сваком том мандату имао сам највише освојених гласова од свих кандидата из српских странака. Окидач за тај успјех је добра организација, тактика и комуникација са народом, односно свакодневна присутност међу становништвом  - казао је „Гласу Српске” Павловић, који наводи да је све ове мандате освојио као члан СНСД-а. 

На питање да ли ће након новог освојеног четворогодишњег мандата циљати и осми на изборима 2028. године, Павловић наводи да ће видјети.

 

- Одувијек сам био носилац листе свих тих година. Да ли ћу и даље бити биран за одборника видјећемо. Рано је сада о томе причати - казао је Павловић који је од 2003. године предсједник Општинског одбора СНСД у Сребреници. 

Наводи и да иза себе има 13 узастопних побједа на локалним и општим изборима.

Одмах иза њега се налази и одборник из Челинца, Мирослав Јанковић, који је на протеклим локалним изборима освојио шести узастопни мандат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана