Ратни војни инвалид ухапшен због премлаћивања докторице у Братунцу

Небојша Томашевић
Foto: Илустрација

БРАТУНАЦ- Ратни војни инвалид који нема ногу М.Д. из Братунца ухапшен је због сумње да је синоћ претукао докторицу Дома здравља у Братунцу Снежану Стојановић, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Зворник саопштено је да је поменути ухапшен данас не наводећи друге детаље.

- Полицијски службеници Полицијске станице Братунац  лишили су слободе лице иницијала М.Д. из Братунца поступајући по пријави да је наведено лице истог дана око 00,55 часова, након вербалне расправе физички напало медицинско особље Дома здравља Братунац лице иницијала С.С. из Братунца-наведено је у саопштењу.

Додаје се да је о свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина под чијим надзором се предузимају даље мјере и радње на документовању предмета.

Према нашим сазнањима за сада није одлучено које ће кривично дјело бити стављено на терете М.Д. и то ће зависити од степена повреда које је Стојановићева претрпила.

Како нам је потврђено она се тренутно налази на лијечењу у зворничкој болници, на Одјељењу интезивне његе.

У Болници су раније навели  да докторица по лицу има више хематома, да тешко говори, али се налази ван животне опасности.

Према незваничним информацијама М.Д.  је у полицији признао да је напао и ударио више пута докторицу јер је био револтиран њеним понашањем.

-Осумњичени је у својој изјави полицији рекао да је због јаких болова дошао у Хитну помоћ и тражио од дежурне докторице инјекцију тродона. Он тврди да му је докторица Стојановић на то одговорила ”да не лијечи наркомане”. Револтиран тиме што га је назвала наркоманом он је насрнуо на њу и задао јој више удараца, што је током саслушања и признао-каже добро упућени извор АТВ-а.

Повезане вијести

Претучена докторица у братуначком Дому здравља

Познато здравствено стање претучене докторице

Докторку наркоман претукао боксером

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана