Радовић се повлачи из политике, враћа ли мандат

ГС
Foto: Дражан Поздеровић

Милан Радовић, посланик у Народној скупштини Републике Српске, напустио је данас СДС те саопштио да се повлачи из политике.

- Напуштам странку и политику уопште. Више нећу бити политички активан што значи да ми није намјера да прелазим у неку другу политичку организацију. Посветићу се свом приватном бизнису и породичним обавезама. Такође, обзиром да сам доктор економских наука, вјероватно ћу се ангажовати и на факултету - рекао је за АТВ Радовић.

Међутим, сада већ бивши замјеник највеће опозиционе странке у Српској, није саопштио да ли ће се одрећи посланичког мандата.

Подсјећамо, медији су недавно објавили да Радовић ове године није присуствовао нити на једној сједници републичког парламента, а у изјави за МојуХерцеговину лидер СДС-а Милан Миличевић није бирао ријечи критике према њему.

- Разочаравајуће и дегутантно је то што Радовић не долази на сједнице Народне скупштине Републике Српске. Немам никакав контакт са њим. Покушао сам у неколико наврата остварити контакт с њим, али нисам успио. То нису успјели ни други. Уколико неко не долази на сједнице из мјесеца у мјесец, било би морално да барем врати мандат. То се до сада никада није догодило - истакао је Миличевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана