Протест у Јабланици: Велика подршка брутално претученој радници

ГС
Foto: Аваз.ба

ЈАБЛАНИЦА - Бројни грађани из свих крајева БиХ окупили су се у Јабланици, на протесту подршке радници Ениси Клепо коју је, како тврди, брутално претукао власник хотела "Јабланица" Амир Џафић.

Окупљени носе транспаренте на којима пише – "Насилници морају сносити посљедице", "Насилницима је мјесто у затвору", "Ениса, Јабланица је уз тебе", "Нема оправдања за насиље над женама"..., преноси Аваз.

Подсјећамо, дјевојка тврди да је претучена јер је тражила плату.

"Желим да се захвалим свима који ће се одазвати протестима у моје и у име моје породице, свим градовима БиХ. Прије свега, желим да се захвалим својој Јабланици, Коњицу, Мостару, Сарајеву, БиХ и свим порталима који су то испратили. Могу да кажем хвала, а како вријеме буде пролазило, трудит ћу се да укључењем у разна удружења, прије свега, помогнем особама и женама које су прошле исто као и ја", рекла је Клепо за "Аваз" уочи протеста.

Из Удружења Дигнитет, једног од организатора протеста, навели су како овим желе изразити пуну подршку Ениси Клепо, радници која је претучена, али и свим другим женама које су жртве насиља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана