Приведен младић из Бихаћa који је пријетио масакром у бившој школи

ГС
Приведен младић из Бихаћa који је пријетио масакром у бившој школи

БИХАЋ - Младић Ајдин З. (18) из Бихаћа, иначе бивши ученик Мјешовите средње школе у том граду, приведен је у полицију након што је у објави на друштвеним мрежама запријетио да ће починити масакр сличан оном који се догодио јуче у Београду, те убити ученике и раднике у тој школи.

Ова информација је потврђена „Независним” у полицији, а он ће у наредном периоду бити подвргнут криминалистичком испитивању те предат Тужилаштву Унско-санског кантона на даље поступање.

В.Д. комесара Полиције УСК Јусуф Мешић рекао је да је полиција након дојаве предузела све потребне мјере и радње како би се испитао цијели догађај.

-О овом случају смо запримили више пријава од стране грађана, али и школе коју је похађао. О даљим мјерама одлучиће Тужилаштво УСК. Мислим да нема мјеста за панику и дезинформације, али свака пријава се мора провјерити обзиром на оно што се догодило јучер у Србији и укупној психози која је свуда завладала - казао је Мешић.

Ајдин З. запријетио је да ће починити масакр сличан оном какав се десио јуче у Београду те да ће убити ученике и запослене у Економској школи о овом граду, јавио је портал „Аваза”.

-Онај дјечак што је убио осмеро дјеце је краљина за мене! Онакво нешто и ја спремам већ дуже вријеме за економску школу у Бихаћу. Бит ће незапамћен масакр у Бихаћу, то вам се кунем животом! Кад сте ме знали сви осуђивати и избјегавати, због тога ће да буде терор - стоји на профилу Ајдина З.  

Тринаестогодишњи  Коста К. Јуче је починио масакр у школи на Врачару у Београду – убио је осам школских другара те чувара у школи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана