Приједорчанин пуштен на слободу па напао свједока

Н.Т.
Приједорчанин пуштен на слободу па напао свједока

ПРИЈЕДОР - Одмах након што је пуштен из притвора послије хапшење због дроге Приједорчанин Р. Д. напао је свједока па је ухапшен, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Приједор саопштено је да је полиција прво привела три особе, међу којима је и поменути, због посједовања дроге.

Према полицијском извјештају прво је код једног Приједорчанина нађено око 16.8 грама спида полиција је контролом Д.Д. пронашла 8,6 грама спида, а код Р.Д.је нађено 57,8 грама спида и 10.3 грама марихуане.

- Укупно је пронађено и одузето 83,2 грама спида и 10,3 грама марихуане.Након завршене криминалистичке обраде они су  отпуштени из службених просторија", наводе из полиције.

Додали су да је Р.Д. након пуштања на слободу због ранијег хапшења нападао и пријетио једној особи те је поново ухапшен због кривичних дјела спречавање доказивања и тјелесна повреда. Он је уз извјештај о кривичним дјелима предат тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Приједор који је надлежном суду поставио приједлог за одређивање мјере притвора. Извјештајем је обухваћен  и Д.Д. за кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана