Предсједник награђује освајаче медаља

Срна
Предсједник награђује освајаче медаља

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће сви спортисти који су Републику Српску представљали на спортским играма земаља БРИКС-а из средстава предсједника Републике добити по 10.000 КМ, а освајачи медаља по 20.000 КМ.

Током пријема за спортисте и делегацију Републике Српске који су учествовали на играма земаља БРИКС-а у Руској Федерацији, Додик је истакао да ће чланови делегације бити награђени са по 5.000 КМ, а двије спортисткиње које су освојиле четврта мјеста по 15.000 КМ.

Честитајући спортистима и члановима делегације, Додик је истакао да су сви побједници, јер је Република Српска први пут у историји представљена на репрезентативномм нивоу.

"Надам се да је искуство које сте тамо стекли дргоцјено и позитивно и да сте се такмичили на највећем могућем нивоу. Поносан сам на вас и у име Републике Српске вам се захваљујем на репрезентативности", рекао је Додик обраћајићи се на пријему.

Свим спортистима и члановима делегације Републике Српске додијељене су и плакете.

Репрезентација Републике Српске је на спортским играма БРИКС-а у Казању од 12. до 23. јуна наступала под својом заставом и обиљежјима. Републику Српску је успјешно представљало 64 спортиста

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана