Познат узрок смрти младића чије тијело је пронађено у шахту

ГС
Познат узрок смрти младића чије тијело је пронађено у шахту

Портпарол Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона Адмир Арнаутовић потврдио је да је Алдин Хасукић преминуо усљед пада у шахт у којем је несрећни младић касније пронађен.

- Према прелиминарном налазу обдукције, усљед пада у шахт дошло је до ударца у тјеме и пуцања дијела вратне кичме - казао је Арнаутовић за портал "Радиосарајево.ба".

Потрага за несталим Алдином Хасукићем из Градачца окончана је 22. априла (субота), када је, нажалост, пронађено тијело младића у шахту. Хасукић нестао је у суботу 1. априла, око 10.30 сати. На њему је била црна јакна, црна капа, тренерка и црне чизме.

Младић је, иначе, особа с потешкоћама у развоју, па је породица уз помоћ Горске службе спашавања, полиције, суграђана и медија потрагу проводила више од 20 дана.

Оно што је највише узнемирило многе грађане јесте чињеница да се активна потрага за несталим младићем није догодила све до суботе, док су многе дезинформације отежавале случај.

Потрага је обустављена након што је тијело пронађено у шахту, који се налази на тротоару ка новој индустријској зони, у близини ТЦ Бинго у Градачцу. Потрага је трајала непуна три сата, а учествовало је стотињак грађана из Градачца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана