Повратник Хамо Крвавац о нападу на његову кућу: Не сумњамо ни на кога

ГС
Повратник Хамо Крвавац о нападу на његову кућу: Не сумњамо ни на кога

ГАЦКО - Велики број људи и званичника дошао је да нам пружи подршку, а немам представу ко би могао да буде починилац, каже Хамо Крвавац из мјеста Грагачаница код Гацка који је пријавио да је на његову кућу неко пуцао.

Како је раније саопштено, полицијски службеници Полицијске станице Гацко обавили су увиђај.

Полицијски службеници су утврдили да је у кући Хаме и Енисе Крвавац, у којој према ријечима пријавитеља нико не живи, оштећено једно прозорско стакло употребом ватреног оружја.

Крвавац за Н1 каже да су  прије три дана око 18 часова дошли супруга и он у село Грачаница.

-Ту имамо кућу која је у изградњи. Треба још мало и кључ би нам у руке дали. Након што смо је обишли, отишли смо 15 километара даље у село Церница. И ту смо били двије ноћи. Јуче смо дошли да обиђемо терен и онда имамо шта видјети - сломљено стакло, метак прошао кроз стакло и ударио у зид. Зовнули смо полицију и извршили су  увиђај. Дали смо изјаве како се и шта се десило. Онда смо отишли у Гацко на кафу, дошла је полиција. Рекли су нам да су нашли чахуру, гађао је пиштољем нападач – каже он.

Додаје да не сумња ни на кога.

-Немам идеју о коме се ради. Прва кућа у селу и нападачу је то засметало. Сигуран сам. Први сам повратник који је обновио овдје кућу - истакнуо је Крвавац.

Каже да ја је на моменте страх да проводи овдје вријеме.

- Зезнуто је сада ноћити ту. Како сада да доведем унучад или неког да се игра овдје. Не смијем довести. Уколико нађу починитеља сигурно ће бити лакше - закључио је Крвавац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана