Поломио рампу на пружном прелазу код Бањалуке (ВИДЕО)

ГС
Foto: Скриншот

БАЊАЛУКА – На пружном прелазу у Залужанима код Бањалуке неопрезни возач поломио је рампу и читав догађај је забиљежен на камери.

Жељезнице Српске су објавиле снимак на којем се види возач „шкоде“ како пролази  испред рампе, а након тога иде уназад и ломи рампу.

„Жељезнице Републике Српске улажу максималне напоре како би обезбиједиле несметано и безбедно одвијање саобраћаја на путним прелазима. Сачувати прије свега људске животе али и своју имовину, жељезничарима је свакодневница. Тај посао, наносећи значајну материјалну штету, у великој мјери отежавају сада већ бројни појединци, који изнова игноришу прописе, правила и саобраћајну културу“, стоји у саопштењу Жељезница.

Представници овог предузећа су најоштрије осудили оваква поступање учесника у саобраћају, те поново апеловали да су сви учесници у саобраћају у обавези да поштују саобраћајне прописе.

„Лична непажња учесника у друмском саобраћају, неопрезно и неодговорно кретање приликом преласка преко пруге као и уништавање жељезничке имовине, најчешћи су узроци настанка саобраћајних незгода, због чега је неопходно и даље указивати на обавезно поштовање саобраћајне сигнализације на пружним прелазима“, додали су они.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана