Политичар код којег је “грам био грам” промијенио странку

Кликс
Политичар код којег је “грам био грам” промијенио странку

БРЧКО – Одборник у Скупштини Брчко дистрикта познат по изјави да је код њега “грам увијек био грам” Абдулах Иљазовић након Народа и правде (НиП) и Странке за Босну и Херцеговину (СБиХ) окушаће се у Нашој странци (НС).

О његовом чланству је након одржаног састанка јавност обавијестила Наша странка Брчко дистрикта, пише Кликс.

Иљазовић је најављен као значајно појачање у редовима Наше странке.

-Абдулах Иљазовић, дугогодишњи пријатељ нашег локалног огранка, већ је претходно, 2022. године, током општих избора, пружио отворену подршку Нашој странци у Брчком. С великом радошћу обавјештавамо јавност да настављамо ово пријатељство на формалнији начин, јер је Иљазовић сада и званично постао дио наше породице. Ово значајно појачање у нашим редовима долази у кључном тренутку пред предстојеће локалне изборе који ће се одржати у октобру ове године - навели су из Наше странке.

Додају да је његово прикључивање потврда да је Наша странка природно окружење за младе људе који желе активно учествовати у политичком животу и доприносити развоју заједнице.

На изборима 2020. године Иљазовић је освојио 801 глас те је тако постао најмлађи изабрани одборник у Скупштини Брчко дистрикта.

Тада као кандидат НиП-а, пажњу јавности је освојио након што је на друштвеним мрежама објављено да је прије три године био оптужен за дилање дроге.

-Знам да сам зезнуо ситуацију и не могу побјећи од тога. Вјерујем да могу показати како човјек, када се окружи правим људима, може урадити нешто што му је било незамисливо прије три године. Само да се зна, код мене је грам био грам. Поштење прије свега - рекао је тада Иљазовић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана