Полиција Чикага на ногама: Сви траже несталу Катарину Стамболић (15), породица дијели летке и моли за помоћ

Г.С.
Полиција Чикага на ногама: Сви траже несталу Катарину Стамболић (15), породица дијели летке и моли за помоћ

ЧИКАГО - Катарина Стамболић (15) је нестала 10. јула у Чикагу, а већ 16 дана о дјевојчици нема нових информација. Забринута породица и пријатељи дијеле летке са њеном фотографијом, у нади да ће се неко јавити са новим информацијама.

Катарина је посљедњи пут виђена у подручју Оак Лона или Чикага, савезна држава Илиноис.

Локалне власти позивају све који имају информације о њој да се јаве.

Катарина Стамболић има смеђу косу и смеђе очи. Висока је око 157 цм и тешка 45 кг.

Она је ученица локалне средње школе у подручју Оак Лон. Катарина нема историју бјекства од куће, нити претходних инцидената који би могли објаснити њен изненадни нестанак.

Власти су спровели претраге у локалним четвртима и апеловали на јавност да достави било какве информације које могу бити од помоћи.

Како преносе амерички медији, полиција је изјавила да озбиљно схватају овај случај и да неће одустати док Катарина не буде пронађена сигурна и здрава.

Потрага за Катарином Стамболић траје од њеног нестанка 10. јула, а полиција је усмјерила своје напоре на подручје Оак Лон и Чикаго, гдје је посљедњи пут виђена.

Породица и пријатељи Катарине такође су активно укључени у потрагу. Постављају летке и дијеле информације путем друштвених мрежа, у нади да ће наићи на нови траг.

Власти су замолиле јавност да помогне у дијељењу и поновном објављивању информација на разним друштвеним мрежама, како би видео што већи број људи.

– Важно је напоменути да свака информација може бити од кључне важности у проналажењу нових трагова, који ће помоћи у проналажењу Катарине – преносе амерички медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана