Трагично настрадао бразилски фудбалер

GS
Foto: Freepik

Страшне вијести долазе из бразила, тамошњи фудбалер Адриано Бололо, звијезда њиховог "X1" фудбала, погинуо је у саобраћајној несрећи у 25. години, преносе британски медији.

Бололо је био једна од највећих звијезда у спорту који највише личи футсалу, а са својој екипом Лабобе је дошао до четврте узастопне побједе 28. новембра, када је одлучио да са пријатељима Раулом Ксавијером, Кајом, Жоао Паулом и Да Луом оде у Мосоро како би гледао други меч.

Међутим, трагедија је настала у Форталези. Један од пријатеља, Пауло, возио је аутомобил брзином од око 129 километара на час, што је дупло више од ограничења.

Такође, док је возио, он се и снимао за ТикТок тако што је пуштао волан и играо, послије чега је изгубио контролу над возилом и ударио је у знак поред пута.

Бололо је преминуо на лицу мјеста, Пауло и Де Луа су отпуштени из болнице, док још није познато здравствено стање Раула и Каја.

Адриано Бололо је био и дио репрезентације, док је иза себе оставио кћеркицу, преноси "Телеграф".

 

Ídolo no X1, cearense Adriano "Bololô" morre em acidente de carro

Veículo que voltava de uma competição em Mossoró, no Rio Grande do Norte, colide contra poste no município de Aracati, no Ceará pic.twitter.com/E9K1m0eG0b

— País do Futebol ( de ) (@futebol_pais) November 30, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана