Погинуо мушкарац, тројица полицајаца повријеђена

ГС
Foto: Hercegovina.info

МОСТАР - Једна особа је погинула, а три су повријеђене у саобраћајној несрећи која се јутрос око седам сати догодила у мјесту Чула, на путу Мостар- Читлук.

Ова информација нам је  „Авазу“ потврђена из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона из којег је речено да су у несрећи учествовали службено полицијско возило и аутомобил Алфа Ромео.

У полицијском возилу су се налазила три полицајаца, који су из смјера Мостара кренули да обаве увиђај након саобраћајне несреће која се раније догодила у близини. У једном тренутку на њих је под још неутврђеним околностима налетјело возило Алфа Ромео које је наилазило из супротног смјера и које је, према првим информацијама прешло у супротну траку, усљед чега је дошло до директног судара.

На лице мјеста одмах су упућене екипе Хитне помоћи и ватрогасци, а до њиховог доласка возач аутомобила Алфа Ромео је давао знакове животе.

Међутим, како је неслужбено речено, он је усљед тешких повреда подлегао сат и по од несреће. У овом тренутку није познат ни степен повреда тројице полицајаца које су екипе Хитне помоћи одвезле до ЦУМ-а СКБ Мостар.

На лицу мјеста се обавља увиђај у присуству дежурне кантоналне тужитељице, након чега ће бити познато више информација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана