Подигнута оптужница против предсједника СДС-а Милана Миличевића

ГС
Подигнута оптужница против предсједника СДС-а Милана Миличевића

ТЕСЛИЋ - Тужилаштво је подигло оптужницу против предсједника СДС-а Милана Миличевића.

Ову информацију потврдио је лидер СДС-а на свом Фејсбук налогу, назвавши је спектакуларном вијешћу коју ће поједини једва дочекати.

Подсјетимо, Миличевић је крајем јула саслушан у Републичком јавном тужилаштву Републике Српске у својству осумјиченог након што је један од инвеститора у Теслићу пријавио да му Миличевић као начелник општине опструише изградњу објекта.

Након што је оптужница подигнута, казао је да је све ово давно договорено и прецизно темпирано, те да има политичку позадину, пишу Независне новине.

"Режисери исти и у исто вријеме. Тајминг  - почетак предизборне кампање. Не постоје ваши милиони, пословни простори и положај да бих сагео главу!

Не бих пристао бити као оне главоње које су продале образ. Не бих пристао бити неспсобњаковић којим манипулишете. Никада!", поручио је Миличевић, па наставио:

Навео је и кога сматра одговорним за то што је оптужница подигнута.

"Овај пут иза оптужнице стоји Ален Сеферовић, повјереник СДА за Теслић. Човјек који је главни организатор највеће изборне крађе у Републици Српској у вријеме референдума у Теслићу. Његов главни пријатељ у овом режирању је Радислав Ђурић Раша који је општину оголио за милионе. Ту је неизоставно и Срђан Кљечанин Руфи, још један од организатора бројних криминалних радњи и човјек који уништава шуме и руде Теслића и цијеле Републике Српске. Њихова даља похлепа добија нова крила. Поново тужи општину и тражи милионе. Сваком непоткупљивом човјеку гађење је основна емоција када схвати ко су они који туже и шта им је мотив. Шта би тек радили да се докопају општинске власти у Теслићу?!", написао је Миличевић.

Рекао је да га ово неће поколебати у даљој борби.

"Када бих посустао осрамотио бих гробове својих родитеља и своје пријатеље који су живот дали за Републику Српску. Када бих одустао био бих као оне главоње или они који немају шта рећи и који причају тишином. То би значило да су ме уплашили или купили.

Нисам човјек који одустаје и који се боји. Немам страх ни од чега јер знам да су они способни на све, па чак да нам плаше и дјецу. Немам страх ни од њихових оптужница, намјештаљки, прислушкивања, уцјена и пријетњи, медијског линча", казао је поред осталог предсједник СДС-а.

Додаћемо и то да је пријава против Миличевића услиједила јер је један инвеститор наводно био незадовољан тиме што није добио употребну дозволу за објекат који је градио. 

Миличевић је током саслушања рекао да се не осјећа кривим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана