Пет особа приведено због туче у Бањалуци: Бацали флаше и разбили шајбу на кафани

Н. Т.
Пет особа приведено због туче у Бањалуци: Бацали флаше и разбили шајбу на кафани

БАЊАЛУКА - Полиција у Бањалуци привела је пет младића због туче у кафани, а један од њих завршио је у болници ради повреда, потврђено је "Гласу Српске".

Све се десило 3. априла, а приведени су Р.И. Л.Б. Д.Т. С.С. и М.З. који је превезен у Универзитетско клинички центар Републике Српске. Незванично сазанејмо да су се младићи тукли флашама и да су разбили шајбу на кафићу, те да их је већина била пијана.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука полицији је 3. априла пријављено да је у једном угоститељском објекту дошло до туче пет особа.

- Изласком на лице мјеста, полицијски службеници су затекли М.З. и Р.И. док су остали учесници напустили лице мјеста. Оперативним радом и брзом интервенцијом, у близини мјеста догађаја пронађена су лица Л.Б. и Д.Т. док је особа С.С. касније пронађена. Због задобијених повреда лице М.З. је возилом Службе хитне медицинске помоћи Бањалука превезено у УКЦ РС гдје му је указана медицинска помоћ - наводи се у саопштењу.

Додаје се да су сви актери спроведени у просторије за задржавање лица лишених слободе.

- О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци који је догађај квалификовао као кривична дјела тјелесна повреда и оштећење и одузимање туђе ствари. Тужилац је наложио полицијским службеницима да након комплетирања свих чињеница, доставе извјештај о почињеним кривичним дјелима у редовној процедури - рекли су у полицији.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана