ПДП остао без једног одборника у Скупштини града Бањалука

Г.С.
ПДП остао без једног одборника у Скупштини града Бањалука

БАЊАЛУКА – Партија демократског прогреса (ПДП) остала је без једног одборника у Скупштини града Бањалука.

Наиме, како је на свом Фејсбук профилу објавила Јелена Тривић њеном Народном фронту приступила је Дијана Јешић, одборник ПДП-а у Скупштини града Бањалука.

- Дијана Јешић је неко ко је био уз мене и у тешким и лијепим тренуцима. Прошли смо много политичких и животних битака заједно, зато се ова одлука можда очекује. Заједно ћемо градити лијепу причу за Бањалуку и Републику Српску, а Диjана је неко ко ће дати значајан допринос томе и по коме ће Народни фронт бити још препознатљивији - навела је Тривићева и додала да је Јешићева неко ко води одличне расправе у Градској вијећници Бањалука и особа која је представила добар дио протекле кампање.

Тривићева је најавила да јој ускоро стиже још једно појачање у Скупштини града Бањалука.

Подсјећамо, раније су Народном фронту пришли Саша Борјан, предсједник ГО ПДП-а Требиње, са готово комплетним руководством у овом граду и Слободан Станић, бивши предсједник Одбора за здравство СДС-а. Такође и опозвани начелник Братунца Срђан Ранкић приступио је Народном фронту.

“Независним новинама” је недавно потврђено и да је начелно постигнут договор између Тривићеве и Покрета “Бањалука зове”, а ускоро би се требало да зна да ли то значи коалиционо дјеловање на изборима или приступање овог покрета Народном фронту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана