Павловић: Грујичић све ради да сломи СНСД

М. М. Б.
Павловић: Грујичић све ради да сломи СНСД

СРЕБРЕНИЦА - Актуелни начелник Сребренице Младен Грујичић је за вријеме свог мандата на челу те општине јачао локални СДС, али и све друге партије како би сломио своју матичну странку СНСД, рекао је “Гласу Српске” предсједник сребреничког СНСД-а Радомир Павловић.

Због свега тога, наводи он, Општински одбор СНСД-а има другог кандидата за начелника Сребренице - Милоша Вучића. 

- Избори у странци одржани су још у марту 2022. године, уз присуство Зорана Стевановића. Од тада сребренички СНСД не признаје Грујичића и пар људи око њега - казао је Павловић. 

Нагласио је да се на на одржаним општим изборима 2022. године јасно види по бирачким мјестима за која је био задужен Младен Грујичић да је СНСД изгубио у односу на бирачка мјеста скеланског краја за која је он био задужен. 

- Грујичић је све кадрове које је предложио Општински одбор СНСД смијенио. Он није испоштовао ни договор са састанка који смо одржали на Видиковцу, а којем је поред мене и њега, присуствовао и премијер Српске Радован Вишковић, али и Зоран Стевановић - поручио је Павловић. 

Нагласио је и да су због Грујичићеве намјере да јача СДС, али и друге партије поједини људи из локалног СНСД-а отишли у странке у Србији. 

- Све то је додатно ослабило политику наше странке. У тренутном општинском одбору СНСД налази се двије трећине људи који су донијели побједу Грујичићу како 2016. тако и 2021. године. Радимо у пуном капацитету што потврђује и то да је иза нас 12 узастопних изборних побједа. Све те побједе остварене су док сам ја на челу Општинског одбора СНСД-а - закључио је Павловић. 

Грујичић је дан раније “Гласу Српске” рекао да ће се борити за нови, трећи мандат за мјесто начелника Сребренице јер има подршку свих политичких странака које дјелују на подручју те општине као и организација проистеклих из протеклог рата, привредника, али и представника цркве.

Кривицу за раскол у Сребреници приписао је Павловићу те додао да је он исхитрено потрчао да предложи Вучића за кандидата за начелника због сукоба са њим те лоших односа са политичарима из других странака, али и појединим одборницима СНСД-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана